- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
גזר דין בתיק ת"פ 9004-01-12
|
ת"פ בית משפט השלום ירושלים |
9004-01-12
4.7.2012 |
|
בפני : חנה מרים לומפ |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל עו"ד מור יורה - מתמחה |
: שלמה בוסקילה עו"ד עינת בן משה |
| גזר דין | |
1. הנאשם הורשע בעקבות הסדר טיעון בכתב אישום מתוקן בעבירה של בעילה אסורה בהסכמה, בכך שבמהלך שנת 2009 כאשר הנאשם היה כבן 35 והקטינה כבת 15 ניהל הנאשם עמה קשר רומנטי שבמסגרתו קיימו מגע מיני במשך מספר חודשים בתדירות של פעם, פעמיים בשבוע.
המגע המיני כלל נשיקות, חיבוקים והחדרת לשונו של הנאשם לאיבר מינה של הקטינה. כמו כן, בתחילת חודש מאי 2009 לבקשת הקטינה, החדיר הנאשם את קצה איבר מינו לאיבר מינה של הקטינה.
2. הצדדים הסכימו כי יוטל על הנאשם עונש של 4 חודשי מאסר אשר ירוצו בעבודות שירות ומאסר על תנאי.
3. המאשימה הדגישה כי מדובר בהסדר מקל נוכח חומרת העבירה, אולם בשל נסיבותיו האישיות של הנאשם, אופי היחסים בין הנאשם לקטינה, חלקה של הקטינה באירוע שהיה אקטיבי ומשמעותי, העובדה שבמהלך הסדר הטיעון למרות ניסיונות חוזרים ונשנים לא הצליחה הפרקליטות ליצור עמה קשר, חלוף הזמן ממועד ביצוע העבירה והודאת הנאשם, ציינה המאשימה כי ההסדר הולם וביקשה מבית המשפט לכבדו.
4. ב"כ הנאשם פירטה את הנסיבות שהובילו ליצירת הקשר בין הנאשם לקטינה. לטענתה הקשר נוצר באמצעות אתר אינטרנט בפורום של אנשים בוגרים. הקטינה מסרה לנאשם כי היא בת 17 ורק לאחר חודש ימים כאשר כבר התפתח קשר אינטימי ביניהם, גילתה לו את גילה האמיתי.
5. הנאשם נשוי ואב לשישה ילדים שלטענת באת כוחו, אינו סובל מכל סטייה מינית. לנאשם עבודה מסודרת ומאסר של עבודות שירות מהווה ענישה מוחשית ומרתיעה לאדם שהוא המפרנס היחיד.
עוד ציינה ב"כ הנאשם, כי מעשיו של הנאשם פגעו בו ובמשפחתו עקב הקלון שבמעשה, המתעצם עוד יותר בקהילה החרדית בה חי.
6. הנאשם הביע חרטה, לקח אחריות למעשיו וציין כי היום הוא עובר טיפול ושיקום זוגי.
7. אני סבורה כי מדובר בהסדר מקל והענישה לה עתרו הצדדים היא ברף התחתון. הנאשם מבוגר מהקטינה בעשרים שנה וגם אם היא הייתה היוזמת והאקטיבית בקשר, חובה עליו להיות המבוגר האחראי ולנתק את הקשר האסור עד שתגיע הנערה לגיל המתאים.
8. יחד עם זאת, החלטתי לכבד את הסדר הטיעון נוכח נימוקי הצדדים שכן גם אם ההסדר מקל, הוא סביר והולם בנסיבות העניין.
9. לפיכך, החלטתי לגזור על הנאשם את העונשים הבאים:
א. 4 חודשי מאסר שירוצו בעבודות שירות בבית הספר לסוהרים בכלא 'מעשיהו'. תחילת מועד ביצוע העבודות - 19/07/12. במועד זה יתייצב הנאשם בשעה 08:00 במפקדת מחוז דרום לשם קליטה והצבה. מובהר לנאשם, כי עליו לעדכן את הממונה בכל שינוי, אם יחול, בכתובת מגוריו, וכי עליו לעמוד בתנאי הפיקוח, שאם לא כן כל הפרה תביא להפסקה מנהלית ולריצוי העונש בין כותלי בית הכלא.
ב. 6 חודשי מאסר על תנאי. הנאשם לא ירצה עונש זה אלא אם יעבור תוך תקופה של שנתיים מהיום על כל עבירה לפי פרק י' סימן ה' לחוק העונשין, התשל"ז - 1977.
זכות ערעור לבית המשפט המחוזי בירושלים תוך 45 יום מהיום.
ניתן היום, י"ד תמוז תשע"ב, 04 יולי 2012, במעמד הצדדים. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
